#Nekemasajátotthonom

8

#Nekemasajátotthonom#

Köszöntelek az oldalamon, biztos Te is lelkes házfelújító vagy, ha itt találkozunk!

A tengelicen működő Vintage Spirit House épületének felújításáról már korábban írtam egy bejegyzést, ITT olvashatsz róla. Viszont a mostani bejegyzésem apropója, az az, hogy amikor jöttök, jönnek a stúdióba fotózásra, gyakran megkérdezik tőlem, hogy az otthonom is így van berendezve?

Egyébként örülök, amikor ezt megkérdezik, mert imádok beszélni, minden ilyen lakberendezős témáról. És képzeljétek, gyakrabban a férfiak kérdezik meg, és ez nekem nagyon tetszik, hogy érdekli őket ez a téma.

Akkor, hol is kezdjem. Igen hasonló stílusú az otthonom, viszont mivel nagyobb része úgy lett hozzáépítve, és nem olyan túl régen, azokat a régi tipikus elemek nem köszönnek vissza, mint mondjuk a Vintage Spiritben. Gondolok itt, egy régi két szárnyas ajtóra, vagy a fakazettás ablakra, ajtóra. Néhány klasszikus elemet azért behoztunk pl. a fafödém, vagy a szeletelt téglaburkolat.

Egy ismerősöm szokta mondani, hogy „neked olyan kastély stílusod van”.

A nővérem szerint olyan nálam, mint „egy kriptában”, annyi gyertyatartó van.

Igen, bármit jelentsenek is ezek, én bevallom, imádom a drámai hangulatokat, a csillogást, kristályfüggőket, a kereszteket, a rengeteg gyertyatartót, az aranyszínt. A sok párnát, a művirágokat, tükröket, és persze ebből is sokat. Kicsit szőnyeg mániás is vagyok, meg rendezgető mániás is.

DE! Ami a számomra a legfontosabb, az az, hogy van néhány olyan számomra fontos darab, amiknek a házban kiemelt helye van, és régóta jönnek velem. Először is említem azokat a székeket, asztalokat, amik a nagyszüleimé, szüleimé voltak. Átestek egy festésen, és nekem egy jóleső érzés az életnek az a folytonossága, amit akkor érzek, amikor rájuk nézek.

A kedvencem nagymamám tulipános képe, édesanyám aranykeretes tükre, fali lámpája, karos széke, és két kis polc, amit tőle kaptam. Nekem fontos a régi tárgyak megmentése, számomra ez érték.

Köszönöm, hogy elolvastad, és megnézegetted a képeket.

 

Üdvözlettel: Gabi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Szólj hozzá!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

Kapcsolódó bejegyzések

Tengelici ház felújítás

A Vintage Spirit House, amikor még „csak”, Kossuth Lajos 119.sz. volt. A képek minőségéért elnézést kérek, akkor még meg sem

Újra bemutatkozás

Vintage Spirit House, egy fotózási helyszín, és még ennél is több. Mi lehet még? Újra bemutatkozás Szeretettel köszöntöm az oldalam

Kövess minket Facebookon is!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Fizetési rendszerünket biztosítja:

VINTAGE SPIRIT DESIGN