Újra bemutatkozás

20220320_204538 (1)

Vintage Spirit House, egy fotózási helyszín, és még ennél is több. Mi lehet még?

Újra bemutatkozás

Szeretettel köszöntöm az oldalam új követőit.

A kezdetek óta örömömre, sokan kedveltétek meg az oldalamat, és egyre többen vagytok kíváncsiak arra, hogy mi történik a Vintage Spiritben. Mivel sok az új látogató az oldalamon, ezért arra gondoltam, hogy újra bemutatom a tengelici stúdiót, a fotózáshoz bérelhető helyszínt, magamat is, honnan indultam, és merre tartok.

Én Erdélyi Gabi vagyok, a Vintage Spirit House megálmodója és működtetője. Házasságban élek, és két felnőtt önálló életet élő fiam van. Korábban lelkes újrakezdőként vágtam bele ebbe a projektbe, most lassan két év távlatából, ami nagyon kevés egy vállalkozás életében, inkább úton levőnek tartom magam. Ez az út néha rögös, néha száguldozni lehet rajta, de mindenképpen kihívás. Főleg az alkalmazotti léthez képest, amit lecseréltem, az önállóságot választva.

Miért pont Tengelic? Ezt gyakran megkérdezik tőlem.

 

Viszonylag kevés keresgélés után egy tengelici kedves ismerősöm ajánlotta ezt az eladó házat. És ahogy lenni szokott, beleszerettem. Volt a fejemben már régóta egy kép, az a bizonyos fakazettás régi ablak. Kívülről nem látszott, csak bent fedeztem fel, a leszakadt redőny jól eltakarta. Csak nem előlem, viszont tudtam, hogy elvesztem.

És bár addig alig jártam Tengelic felé, a háznézés során lenyűgözött a környék természeti környezete, az erdők, mezők, kastélyok. Szóval csoda egy hely!

Hamarosan az egész ház felújítását is szeretném Nektek megmutatni, persze előtte-utána képekkel.

A bútorokat, dekorokat, rengeteg régiséget évek óta gyűjtögettem, mondjuk a családom ezt nem mindig fogadta vidáman. Sőt! Van egy hely, amit gyakran emlegettek, hogy oda fog kerülni az összes régi cuccom. „Valamire jó lesz” gyűjtögetőknek gondolom ismerős szöveg.

Sikeresen elnyertem egy GINOP-os Vállalkozóvá válást segítő támogatást, illetve a SEED Alapítvány(http://www.seed.hu) mentorprogramjától kaptam sok segítséget kezdetben, és azóta is. Indulásnál a ház, és az udvar felújítási munkálatai még javában zajlottak, viszont arra már alkalmas volt, hogy fotózási helyszínként bérelni lehessen. Sikerült megvalósítani, egy nagyon romantikus, hangulatos, mindig változó, igényekhez alkalmazkodó fotózási helyszínt.

 

Azóta is kedvenc képeim egyike, az első fotózáson készült fotó, Zsanival, és Ritával.

Fotó: All we have just stories

És mi a jövő?

Mostanság jutottam el egy újabb nagyobb lépéshez, persze a pandémia ezt a folyamatot igencsak lassította, sőt néha leállította.

A fotózási helyszín bérlése mellett, elindítom a honlapon már korábban feltüntetett szolgáltatásaimat. Lehet hozzánk jönni csapatépítőre, és workshopokra, előre összeállított csomagokat dolgoztunk ki, több izgalmas lehetőséget tartalmaz az ajánlat, akár cégeknek, akár egyénileg, családdal, barátokkal. KATT!

Szívesen megszervezzük, lebonyolítjuk a családias hangulatú esküvőtöket, szertartással, ünnepléssel együtt. Nézd meg Mini Wedding ajánlatunkat, KATT!

Ha a családoddal, barátnőiddel szeretnél ünnepelni, akkor választhatsz pikniket, szülinapi partit, de az eljegyzésedre is kiváló helyszínt találsz nálunk. KATT!

 

 

A Vintage Spiritet eddig is több eljegyzési,
esküvői kreatív fotózáshoz,
néhányszor lánybúcsúhoz béreltétek,
ezért néhány újdonsággal ebben a témában is tudunk Nektek segíteni. 

Bérelhettek dekorációt, ha a saját esküvőtöket dekoráljátok, de kültéri fotózáshoz is tudunk vinni kellékeket. Azért az erdőben megterített ünnepi asztal gondolom nem hangzik rosszul.

Egy óriási álmom teljesül azzal, hogy a Vintage
Spirit Design webshopban
a saját tervezésű, és általam készített
otthonteremtő kollekcióimat mutathatom meg. De ez még készülődőben, izgatottan
várom, hogy hogyan fogadjátok majd.

 

Ráleltem egy magyar gyártású, kiváló minőségű HH
Vintage Krétafestékre
, fontos volt számomra, hogy környezetbarát termék,
széles színpalettával. Termékeimet ezzel a festékkel készítem, és workshopokon
is megismerhetitek. Meg is vásárolhatjátok tőlem, mivel a Tolna megyei viszonteladója
lettem. 

Még így a végére, a legújabb választásom, ha az eddig leírt újdonságok nem adtak volna elég elfoglaltságot számomra, elkezdtem egy Karrier tanácsadó képzést.

Mindig érdekelt a karrier építés, váltás témaköre, és nekem is van bőven tapasztalatom ebben, Igy szép lassan, visszakúszik az életembe a segítő foglalkozás is, ha majd eljön annak is az ideje.

Addig is köszönöm, ha elolvastad a bemutatkozásomat!

 

Várlak, sok szeretettel!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Szólj hozzá!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

Kapcsolódó bejegyzések

#Nekemasajátotthonom

#Nekemasajátotthonom# Köszöntelek az oldalamon, biztos Te is lelkes házfelújító vagy, ha itt találkozunk! A tengelicen működő Vintage Spirit House épületének

Tengelici ház felújítás

A Vintage Spirit House, amikor még „csak”, Kossuth Lajos 119.sz. volt. A képek minőségéért elnézést kérek, akkor még meg sem

Kövess minket Facebookon is!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Fizetési rendszerünket biztosítja:

VINTAGE SPIRIT DESIGN