Akiktől sokat tanultam, és akiknek sokat köszönhetek

blog1e

Akiktől sokat tanultam, és akiknek sokat köszönhetek

Ez az a bejegyzés, aminek a megírását nagyon vártam!

Már régóta tudom, hogy amikor ezt a bejegyzést írom, és végig gondolom, hogy milyen sokan voltak azok, akik segítettek nekem az utamon, nyilvánvalóvá válik, hogy nagyon szerencsés vagyok. Nagy ajándék, amit kaptam a sorstól, és nagyon hálás lehetek ezért a sok megerősítésért, biztatásért, pont jókor kapott kritikákért, gyakorlatias tanácsokért.

Nem kevés helyen fordultam meg 2017 januárja óta, egyformán építettem, fejlesztettem a vállalkozásomat, önmagamat, kreativitásomat, és nem utolsó sorban a Vintage Spirit House felújítási munkáiban is bőven kivettem a részem. Magyarul, hordtam a sittet, borzasztó mennyiségű építési alapanyagot mozgattam meg. Falat vertem, végeláthatatlan festések, és az sem titok, hogy én sem tartozom a szakemberek kedvencei közé.

Szóval volt itt minden, leszakadó mennyezet, falbontás, lábon kihordott asztmás roham a sok lenyelt portól. Lett új víz, gáz, villany kiépítés, na, engem ezek a szakmunkák borítanak ki leginkább. De, hogy egyeltalán értsem, hogy miről beszél egy vizes, gázos, villanyos szakember, ehhez minimum egy szótárra van szükség. Az tuti biztos, hogy nem magyarul beszélnek. Terveim szerint, a ház felújítását részletesen a következő bejegyzésekben mutatom be,” A HÁZ felújítás-, avagy csak kifestem és kész is! ”címmel.

Vállalkozóvá válásom, mint korábban említettem 2017 januárjában fogalmazódott meg bennem. Azért be kell vallanom most már, hogy így elsőre azt gondoltam, hogy sokkal lazábban megy majd ez a dolog. Tévedtem!

Annyi mindent kell tanulni, hogy még ennyi idő után sem mondhatom azt, hogy megy, mint a karikacsapás, mert sajnos nem. Érdemes képben lenni, pénzügyi ismeretekben, marketing, közösségi felületek kezelésében, üzleti terv, stratégia írásában, tervezésében, kommunikációban.  Én nagyon sok segítséget vettem igénybe, és most itt szeretném felsorolni, és megköszönni azoknak, akik tényleg nagyon sokat tesznek a kezdő vállalkozókért.

Tréningek, Képzések:

MaVan- Magyar Vállalkozónők Közhasznú Egyesülete

  • Papszt Kriszta(tanácsadó mentor) és Csapata tartotta, a 6 napos Vállalkozói tréninget /Budapest/

Web Áruház Szeminárium/Pécs/

GINOP 5.1.9-17 Vállalkozóvá válás pályázat- 2 hetes képzés /Szekszárd/

Dr. Mészáros Ádám Párkapcsolati tanácsadó képzés /Budapest/

Online tréningek, könyvek:

  • Vidi Rita-RitArt Academy
  • Több mint hobby-Várőri Adrienn kézműves marketing szakértő
  • Perneczky Andrea Üzleti szaktanácsadó
  • Oravecz Nóra könyvei

MnT Marketing- Révész Christian- Vintage Spirit.hu honlap

Daniella Marketing-Vintage Spirit Hause/ Facebook/

Lettedora Pályázatíró és Tanácsadó Kft- Kovács Terézia

Személyes Vállalkozói Mentorprogram- SEED Alapítvány/Budapest/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Szólj hozzá!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

Kapcsolódó bejegyzések

#Nekemasajátotthonom

#Nekemasajátotthonom# Köszöntelek az oldalamon, biztos Te is lelkes házfelújító vagy, ha itt találkozunk! A tengelicen működő Vintage Spirit House épületének

Tengelici ház felújítás

A Vintage Spirit House, amikor még „csak”, Kossuth Lajos 119.sz. volt. A képek minőségéért elnézést kérek, akkor még meg sem

Újra bemutatkozás

Vintage Spirit House, egy fotózási helyszín, és még ennél is több. Mi lehet még? Újra bemutatkozás Szeretettel köszöntöm az oldalam

Kövess minket Facebookon is!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Fizetési rendszerünket biztosítja:

VINTAGE SPIRIT DESIGN