Kreatív, kézműves, spirituális
programok vidéki környezetben

LÁNYBÚCSÚ- VINTAGE SPIRIT HOUSE

 A CSAJOS BULIK OTTHONA

Miért szervezzetek lánybúcsút, és mikor legyen? Kik jöjjenek el, hol tartsátok?  Mitől is legyen élmény? Adunk egy kis segítséget ahhoz, hogy ne legyen bonyolult a lánybúcsú megszervezése.

Nálunk garantáltan jól fogjátok érezni magatokat! Mi kitaláltunk programokat, Ti válasszátok ki, hogy melyik tetszene a mennyasszonynak, akit meglepnétek.

Lánybúcsút vagy a legjobb barátnő, vagy valamelyik nő családtag szervez leggyakrabban, és a lényege a meglepetés. A házasságkötés előtti utolsó felhőtlen együttlét a barátnőkkel, ezt nem lehet kihagyni, de nem is kell!

Mikor? Az esküvő előtt maximum egy hónappal, de két héttel előtte a legideálisabb. Akkor még a menyasszony talán nem izgul annyira, és felszabadultan tudjátok magatokat jól érezni.

Kiket hívjatok? Az igazán közeli barátnőket, meg persze ha a családtagok közül szívesen látnátok hölgyeket, akkor őket is hívjátok meg.

Helyet kerestek, ami alkalmas lehet egy lánybúcsúra? Ebben tudunk segíteni! Válasszátok a Vintage Spirit House hangulatos stúdióját. Egy igazán romantikus, vintage stílusú helyszín, beltéri, és kültéri lehetőségeket biztosít számotokra.

Mi legyen a program? Ha a kicsit visszafogottabb, tartalmasabb programokat szeretitek, akkor biztos tudtok választani az általunk összeállított csomagok közül. Nem minden menyasszony rajong a nagyon elszabadult, túl zajos bulikért.

A helyszín beltéri programnál max. 12 főre, kinti programnál max. 14 főre bérelhető.

Az alapár a helyszín foglalását tartalmazza, az ételt, italt Ti hozzátok, felszerelt konyha áll rendelkezésetekre.

Lehetőség van helyben rendelt melegétel fogyasztására is, ennek egyeztetés után további költsége van.

Részletekért érdeklődni tudtok az info@vintagespirit.hu email címre írt levélben.

Csomagok, amiket választhattok:

Piknik stílusú program

Akár beltéren szeretnétek, akár az udvarban, egy erre kialakított helyen tudunk Nektek, piknik helyet berendezni, amilyen stílusban szeretnétek.
Választhattok romantikus, vintage stílust, vagy egy igazán csillogó, csajos hangulatot.
Ha a bohém stílus tetszik, azt is szívesen elkészítjük. Persze fontos, hogy a mennyasszonyt lepjétek meg, hiszen az ő meglepetés bulija lesz.

 

Társas játékos program

Tudunk biztosítani számotokra társasjátékokat, a partik kedvelt programja az Activity, Dixit, Fedőnevek stb. játékok. Garantált a jókedv, és az izgalom.

Beauty program- Fotózással egybekötve

Esküvő előtti gyakorlásnak is jó egy ilyen alkalom, ahol sminkes, fotós által a menyasszonyról, és rólatok már az esküvő előtt készülnek gyönyörű képek.

 A stúdió fotózási helyszínként is működik, igy szuper képek készülhetnek rólatok. Saját sminkes, fotós hozható, de egyeztetés után mi is szívesen ajánlunk partnereink közül.

Kérdésed, észrevételed van? Írj üzenetet bátran vagy keress meg minket elérhetőségeink egyikén!

VINTAGE SPIRIT HOUSE